Posts

Showing posts from October, 2016

Kenangan menjadi Panel Rancangan Assalamualaikum TV Al Hijrah

Image
Salam Readers!
FH dah lama tak menulis di sini akibat kesibukan dan komitmen lain. Ada readers yang tonton FH di TV Al Hijrah tak hari tu? Hari tu FH dijemput jadi salah seorang panel dalam rancangan Assalamualaikum, dah 1 bulan dah, pada 1 Oktober yang lepas. Agak nervous juga lah FH masa tu dah la produser tu whatsapp pukul 10.30 malam sebelum tu sebab last minute dia kena cari pengganti kepada panel lain yang sepatutnya hadir. 
Mana ntah dia dapat nombor telefon FH. Jadi rezeki FH la dapat masuk TV. Hehe. Sebenarnya memang impian FH nak masuk TV pun. Tak malu kan FH mengaku yang selama ni berminat nak jadi pengacara rancangan tv. Tapi rupa tak ada. Bakat apa ntah lagi. Memang tak berpeluang dan tak ada keberanian lah nak rajin pergi ujibakat yang selalu diadakan tu.. Pernah sekali je pergi ujibakat rancangan, tapi tak berjaya. HAHAHA
Ia satu kenangan manis dalam hidup FH yang akan dikenang sampai bila-bila. Malam tu juga bila FH dah pastikan yang whatsapp itu bukan satu prank, bar…