Posts

Showing posts from April, 2008

Waiting so long.. huh??

Ait.. dah dekat 6 bulan baru nak post new post ke Farah?? What happened in my life for these past 6 months?? Well.. A lot actually... So much for my own drama.. Macam2 jadi.. Pergi Course Nite at PutraJaya Lake Club la... My birthday on 3rd March la.. My ummi and abah's anniversary la...Actually tu semua kira satu rumusan aa tentang apa yang jadi..

Herm.. apa lagi ek jadi?? Politics?? Pilihan Raya Umum berlangsung 8 Mac lepas dengan kemenangan besar parti pembangkang or I boleh sebut Pakatan Rakyat. Atau.. x nak guna ayat tu.. Okey.. Kita tukar sikit.. PRU lepas berakhir dengan kekalahan teruk Barisan Nasional.. Herm.. Teruk pula bunyinya.. Tapi keadaannya sama je kan? Samada kita nak sebut BN kalah teruk or Pakatan Rakyat menang besar... Erm.. Win or lose BN tetap dapat majoriti kat Parlimen so mereka dan keluarga mereka jugalah yang pegang government Malaysia.. Lagipun buat apa nak kepoh.. Dah diorang jadi pilihan ramai untuk PRU tahun ni... Lagi 4 tahun tak tahu lah macam mana …