Posts

Showing posts from November, 2011

Drama di Hari Raya

Image
Salam Aidiladha!
Seronok FH bila bos luluskan cuti 3 hari masa Aidil Adha ni.. tapi tahan je lah lepas ni kena kerja straight 8 hari sampai lepas J-Card Day.. Takpe.. FH sanggup.. demi nak habiskan masa dengan semua orang kat rumah.
Raya ni.. macam biasa, Ummi masak lauk wajib beliau
1) Ayam Masak Kicap 2) Sambal Kacang 3) Kuah Lodeh 4) Rendang Ayam 5) Serunding Kelapa
dan di makan bersama KETUPAT buatan sendiri yang di lead oleh my lil sis Aisyah dan semua jeles sebab Aisyah yang darjah 6 mampu ajar kakak2 yang lain buat ketupat.
dan juga.. Ummi ada beli Lontong sket dekat kedai Indon.
Gambar makanan??? Sorry.. tak tangkap. Sebab selalunya bila FH tangkap, tak pernah pulak di upload. Jadi tahun ni nak cerita je..

All of us.. + Aufa Khalilah (anak my cousin Kak Afra)

Aisyah+Ayuni+Ummi+Nadya
Being posy..
Anak2 gadis suka betulkan tudung
Purple on purple
Aisyah+Aufa+Arfah+Ummi+Nadya+Najwa
Sebenarnya kami jarang bergambar masa hari raya ni.. Tapi since Arfah nak balik lagi beberapa mingg…