Wednesday, January 7, 2015

Setahun Selepas Laparoscopy Endometriosis

Salam readers!

Hope you are in great health!

Tanpa FH sedar, dah lebih setahun selepas FH menjalani operation Laparoscopy. Itu pun, salah sorang readers yang ingatkan FH pasal hal ni.

Alhamdulillah.. Selepas setahun FH menulis artikel mengenai operation ni, banyak FH dapat feedback dan pertanyaan daripada readers semua. FH cuba sebaik mungkin menjawab persoalan readers supaya tak bagi jawapan yang menakutkan ataupun tambah mengelirukan. 

Tak dapat digambarkan betapa seronoknya bila dapat memberi gambaran serba sedikit buat readers yang bakal menjalani operation ataupun yang baru saja habis operation. Mesti banyak masa terluang sampai terjumpa blog FH ni kan??

FH akan cuba keluarkan satu lagi artikel sambungan mengenai 10 FAQ yang readers selalu tanya berkaitan dengan topik Laparoskopi ni. 

Sekarang ni masa FH terisi dengan banyak benda, antaranya FH sekarang tgh sambung Masters di IIUM, urusan kerja, dan... Oh ya.. Adik FH, Arfah Mawaddah baru sahaja bersalin hari tu!

Kami sekeluarga sangat bersyukur dengan kelahiran Baby Muhammad Yusri Rusydi. Abah pun dengan pantasnya melangsungkan Kenduri Aqiqah selepas baby berusia genap 7 hari. Nampak tak kat situ Abah bias terhadap cucu. Hehe.

Doakan kami sekeluarga dilimpahi dengan nikmat dan bersyukur dengan kurniaan Ilahi. FH juga mendoakan semua readers bahagia dan menghargai ujian Tuhan terutama sekali dalam kita menghadapi bencana Banjir yang terjadi baru-baru ini.

Ingatlah... Setiap ujian yang diterima itu, tandanya Allah sayangkan kita.

Wassalam..

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata yang lahir dari hati itu adalah milik anda.. dengan ilham daripada Allah untuk anda..