Monday, October 20, 2014

Mimpi Nan Indah

Salam Isnin semua!

Hari ni FH nak bercakap pasal mimpi. Rasanya FH pernah cerita sebelum ni pasal mimpi FH yang selalunya rasa tersangat nyata sampai FH keliru samada FH sedang bermimpi atau melihat ramalan masa hadapan.

LOL.

Ini memang betul serius. Atau adakah Syaitan sedang melakukan 'Inception' ke dalam mimpi FH oleh kerana itu kita selalu terbuai dengan mainan Syaitan ini?

Mimpi bagi FH ada dua jenis.

1) Satu yang menenangkan kita kerana memberi harapan mengenai perkara-perkara indah.
2) Yang penat. Bila bangun dari tidur rasa letih sangat. Contohnya mimpi kena kejar dengan gangster. Ya. FH pernah mimpi macam tu dan memang giler penat. Hahaha.

Sejak akhir-akhir ini bila FH rasa down kerana kes gagal dalam percintaan, FH selalu prefer dapat mimpi indah supaya sekurang-kurangnya bila bangun tidur dapat lah bangun dengan semangat. Kadang-kadang tu dalam mimpi la FH dapat rasai perasaan yang bahagia. Well, benda-benda macam ni memang boleh jadi penghibur untuk orang macam FH ni

OMG, mesti readers rasa pelik kenapa FH cakap pasal benda-benda macam ni. Sebenarnya FH nak share satu lagu dari The Everly Brothers ni tajuknya:

"All I Have To Do Is Dream"

Dream, dream, dream, dream
Dream, dream, dream, dream

When I want you in my arms
When I want you and all your charms
Whenever I want you
All I have to do is dream
Dream, dream, dream

When I feel blue in the night
And I need you to hold me tight
Whenever I want you
All I have to do is dream

I can make you mine
Taste your lips of wine
Anytime night or day
Only trouble is
Gee whiz
I'm dreamin' my life away

I need you so, that I could die
I love you so and that is why
Whenever I want you
All I have to do is dream
Dream, dream, dream, dream

I can make you mine
Taste your lips of wine
Anytime night or day
Only trouble is
Gee whiz
I'm dreamin' my life away

I need you so, that I could die
I love you so and that is why
Whenever I want you
All I have to do is dream

Dream, dream, dream
Dream, dream, dream, dream
Dream, dream, dream, dream
Dream






This is on repeat now. :D

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata yang lahir dari hati itu adalah milik anda.. dengan ilham daripada Allah untuk anda..