Saturday, June 20, 2009

Menelusuri Memori

Wahh..
Tak sangka Kota Bharu memang belom berubah. Tadi daku berjalan di dalam Pustaka Seri Intan. memang tak ada satu pun berubah! Masa daku menuruni tangga nya yang ibarat tangga dalam istana prince and princess.. perasaan masa form 3 dulu datang kembali. Perasaan berangan jadi cinderella sambil pegang besi tangga.. Wahh.. Aku ni memang terlebih.

Dan Kopitiam Hayaki yang aku slalu lepak ni.. memang cool abes. Bleh kata hampir smua generasi pn dtg lepak kt cni. Pagi2 kalo mak malas nak masak breakfast, diorg dtg makan nasik lemak kat sini. Utk abang2 yg nak jmpe member.. lepak minum kopi kt cni. Dan Nasi Hayaki?? memang sedap gle. Padahal nasik kukus dengan kuah nya jerr.

Tapi lagi 13 hari aku akan kembali ke Kota Kuala Lumpur. jadi aku dah tak sabar nak peluk KL erat-erat dan jerit: I LOOOVE YOU Kay Ell. Betol kata mereka.. Hujan Batu memang dekat negeri sendiri. I am very sick.. Very-very homesick thinking about Kuala Lumpur..

hohoho..

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata yang lahir dari hati itu adalah milik anda.. dengan ilham daripada Allah untuk anda..