Thursday, January 28, 2010

Elianto: Natural Therapy Foam Cleanser

Saya tak pernah tahu bagaimana keadaan kulit wajah yang segar itu sebelum saya jumpa ini >>>>



Produk terbaru Elianto dirumuskan oleh pati Teh Hijau a.k.a Green Tea dan Chamomile. Sangat2 sesuai untuk kulit yang berminyak dan kombinasi (O'oh.. Bukan COMBINATION yer.. tapi KOMBINASI.. daku sgt2 teringat pada akak ELianto Mid Valley yang telah memerli ku)

Kasik close-up sikit..



Wahh.. Anti-ageing pun ada juga??? Seronok nih.. Tak payah susah payah suntik VItamin-C utk kulit lebih anjal dan muda.. Harga sebotol Foam Cleanser ni pun x mahal.. Hanya RM 20++ untuk 150ml. Dan kalau kita guna 2 kali sehari.. 1 botol ni boleh guna dalam 4-6 bulan. Percayalah! (guna nada lagu CT Nurhaliza skett)

Foam Cleanser ni boleh guna asing2.. tak semestinya kena beli semua satu set. Guna dia sorang jer dah rasa segar dah..

Jadi apa tunggu lagi??? Produk ni buatan Korea tau.. jadi ia sangat sesuai utk kulit orang Asia.. Kalau dah bosan dengan kulit berminyak.. Cuba lah!!

Outlet Elianto ada kat setiap Aeon dan Jusco Centre. Tak dilupakan Alamanda.. Mid Valley.. dan Tesco Alor Setar juga ada..

2 comments:

  1. hai,.nk tnye..elianto ade di mid valey ?di kedai mane?tgkat berape?

    ReplyDelete
  2. hai.. ^__^

    ada kat Midvalley..

    kat dalam Jusco..

    kat women's dept.

    ReplyDelete

Setiap kata-kata yang lahir dari hati itu adalah milik anda.. dengan ilham daripada Allah untuk anda..