Wednesday, August 24, 2016

Mengenali personaliti diri

Salam readers!

Nampaknya FH perlu tune semula otak ni kepada mode rajin. Walaupun selama berpuluh tahun ni, FH tak pernah kategori kan diri sebagai manusia rajin. Tapi kali ini kena juga siapkan proposal second draft. Semalam, kami di fakulti ada buat ujian personaliti. Baru FH tahu yang diri ini ialah

Personaliti Dominan: SANGUINE.

Personaliti kedua ialah: CHOLERIC

Kami kena jawab 60 soalan yang seterusnya akan mendedahkan jenis personaliti kita mengikut:
 
THE FOUR TEMPERAMENTS

http://67.media.tumblr.com/e6f01a2ee4f09fc393796f429ad3c339/tumblr_nu3yknYLgq1rf1ms6o1_1280.png 

Readers yang nak cuba kenalpasti identiti diri boleh cuba test di sini>>>>http://personality-testing.info/tests/O4TS/

Bagi FH, ciri-ciri Sanguine ni memang 99% diri FH. Lepas tu ada la campur 50% Choleric dalam diri ini. Tak sabar pula nak buat satu lagi test esok dengan kaunselor. Bila dah berusia hampir 30 tahun ni, baru dapat define perangai sendiri. 

p/s: Ilm Arts Festival bakal diadakan pada 22 Oktober ni. Siapa nak tahu apa itu Ilm Arts Festival, boleh google. Dengar cerita ada Nouman Ali Khan datang. Eh, bukan dengar cerita tapi memang cerita sahih lagi benar! FH tahu la sebab FH terlibat belakang tabir. Hehe.

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata yang lahir dari hati itu adalah milik anda.. dengan ilham daripada Allah untuk anda..