Wednesday, October 20, 2010

How to be a UIA Student (Even if you're not)







Huhuhuhu.. COntroversial kah tajuk ini?

~~NO OFFENSE~

Saje je nak buat topik ini. Berdasarkan pemerhatian, FH rasa mudah je nak jadi pelajar UIA. Be it UIA Gombak.. UIA Kuantan.. CFS IIUM Pee Jay or Nilai

DENGAN SYARAT::::

1. Pakai Jubah Hitam


Haa... Kan ke manis tu berjubah hitam.. Jubah Hitam ni memang uniform wajib student UIA. Cuba check locker dak2 UIA.. 90% mesti ade jubah hitam. Huhuhu.. Jadi.. Kalo nak menyamar jadi budak UIA.. Senang je.. Pakai la jubah Hitam.. pastu.. match kan dengan...


2. Pakai SHAWL @ PASHMINA @ Apa2 Sahaja Yang Boleh di Gulung ke Kepala




Kalau tengok fesyen sisters kat UIA.. memang up to date gaya pemakaian tudungnya. FH paling suka shopping selendang kat UIA sbb boleh dapat shawl best2 all-year-round dan bermacam jenis warna dan fabrik nya. Jadi tak hairan la kalo seluruh student UIA jadi 'model' nya. HUhuhu..

Eh.. Tak lengkap lagi itu..

Dah pakai jubah tu..

3. Pakai lah sluar jeans pastu terkeluar sket kat hujung jubah tu..


Aha... Maka lengkap lah MISI anda untuk menjadi pelajar perempuan di UIA.. Huhuhu.. Senang je kan? Make sure you follow 3 simple steps ni.. You dah boleh menyamar jadi budak UIA dah. Trust me.. It works.. Err... Tapi rasanya step ke-3 ni kalo amalkan maybe ada risiko kena saman dengan Pak Guard UIA..

Huhuhuhu.. Chow.

p/s: No offense my kawan2 di UIA.. (^__^)

5 comments:

  1. ape erti post ini??_ratusunan_

    ReplyDelete
  2. Ratu Sunan:
    Hahaha

    Lawak di hujung hari

    ReplyDelete
  3. Enchix Landax:

    Rasa2 nya boleh. Tapi kena make sure shave smua misai and janggut.

    Huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. Tukar shawl k Tudung labuh y Dah dpotong sikit, jd Budak Mmp. Huahuahua

    ReplyDelete

Setiap kata-kata yang lahir dari hati itu adalah milik anda.. dengan ilham daripada Allah untuk anda..