Tuesday, April 19, 2016

Hibernasi FH

Salam readers.

Mr D is no longer my Mr D.

He is officially out of my life. No further question. Please don't talk about him again. (Ok, that is me who need to not talking about him)

I was sad yesterday, and I am done, today. I deserve someone better. I really deserve that.

Now move on to the future.

dan macam tak cukup drama dalam hidup FH beberapa hari ni,

My phone is gone too.

Handphone FH rosak setelah terendam di dalam Caramel Latte selama beberapa minit. Sebenarnya phone tu waterproof tapi selepas beberapa tahun digunakan (exactly tiga tahun setengah), penutup bahagian charger tu terbuka dan hilang. Bila pergi Sony Centre di Plaza Berjaya sebelah Low Yat pun takde dah stok spare part.

Akhirnya perkara ini terjadi juga. Dia mandi kopi. LOL.

Betul lah perkara yang kita suka kadang-kadang akan menghancurkan kita juga.

So.. No facebook, no instagram, no whatsapp, no call for few days.

Only email till Friday.

and I am announcing this on my blog as if my own friends are reading this and following every post.

LOL.

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata yang lahir dari hati itu adalah milik anda.. dengan ilham daripada Allah untuk anda..